Anders Fjelsted

Anders Fjelsted er en særdeles rutineret komiker, og med sin 100 % skudsikre stil og underspillede charme er han et af de sikreste kort, der kan spilles, når ALLE skal underholdes.

Anders er en positiv, charmerende og naturlig fyr. Han kan vinde ethvert publikums hjerte med sin dygtige og varierede brug af ironi og sarkasme. Et show med Anders er altid aktuelt. Han skyder på sig selv og alle andre med udgangspunkt i oplevelser, observationer og ting, som undrer og irriterer ham. Inspirationen finder Anders i sit eget liv, men ofte også hos vennerne – til deres store fortrydelse.

Bonus: Anders har optrådt i mere end 10 år og har været vidt omkring med sin humor. Han har arbejdet for såvel P3, som The Voice og har ved flere lejligheder optrådt i festivalsammenhænge. Han har flere gange været vært ved DM i stand-up, ligesom han flere gange har medvirket i programmerne ”Stand-up.dk”

I 2005 drog Anders Fjelsted sammen med kollegaen Thomas Hartmann til Irak for at optræde for de danske tropper. Oplevelserne og showet fra denne tur har man senere kunnet opleve på TV2 Zulu i programmet ”Komikere i krig”. Samme år gjorde han sig bemærket i forbindelse med ”Talegaver til børn”, et show Anders har medvirket i siden 2001 senest i det store 15 års jubilæums show.

Anders kan ofte oplevelses som vært på forskellige arrangementer og shows. Han lavede blandet andet DR1 programmet ”SommerZonen” sammen med Michael Carøe og har også, sammen med Sebastian Dorset, været konferencier ved FBI og UNICEFs store velgørenhedsshow ”Talegaver til Børn”, og har flere gange været vært ved DM i stand-up.

Fjelsted var også en del af redaktionen på både “Brian Mørk show” og ”Tak for i aften” med Rune Klan og Mick Øgendahl, som begge blev sendt på TV2 Zulu, samt skrevet speaks til Zulu Zhitparade. Anders valgte atter en gang at drage ud med de danske tropper – denne gang til Kosovo, hvor han optrådte med blandt andre Brian Mørk.

I 2009 kunne Anders opleves på tour i det anmelderroste show ”De Udvalgte” sammen med kollegaerne Brian Mørk, Michael Schøt, Tobias Dybvad og Christian Fuhlendorff. Showet udkom senere på året på DVD. Og i foråret 2010 præsenterede “Fjelle” sit første solo show “Barnligt voksen” om balancen mellem det indre barn der bare vil ud og den voksne mand han er i kraft af sine 33 år, gift og familiefar.

Info

Type
Stand-up

Født
1976 i Glostrup, men flyttede hurtigt til Nordsjælland, da hans forældre flyttede derop, og Anders ikke gad bo alene som spæd.

Du kender ham fra
“Talegaver til børn”, vært ved DM i stand-up flere gange, FBI Klubtours, “De Udvalgte” og soloshowet “Barnligt voksen”.

Anders kan finde på at snakke om
Alt hvad der er morsomt, alvorligt, aktuelt, oldschool, pudsigt, sært, dumt, uretfærdigt, pusseløjerligt, forunderligt, optur, nedtur, dyr, mennesker, voksne ting, barnlige ting, politik, polymik og meget andet.7

Det vidste du ikke om ham
Anders elsker dippenoter og duppeditter. Alt hvad der hører under kategorien gadgets.

Kort om Anders
Anders Fjelsted er den type, alle kan lide, måske fordi han ligner en granvoksen konfirmand eller en sød nevø. Han er charmerende, selvironisk og positiv – og så er hans humor som regel stueren. Men han er ikke ufarlig. Bag det Clark Kent-inspirerede hår snurrer et hurtigt hoved, der både kan sætte sarkasme og ironi på dagens overskrifter og input fra publikum. En af Anders’ styrker er hans mere end 10 år i stand-up. Han har prøvet det hele – og det kan mærkes, når han leverer et godt og morsomt show. Hver gang. Anders har senest kunne opleves i sit forrygende morsomme solo-show “Barnligt voksen” om balancen mellem det indre barn, der bare vil ud, og den voksne mand han er i kraft af sine 33 år, gift og familiefar.

Praktisk

Transport
Anders Fjelsted kommer fra København, og man må derfor påregne ekstra transportudgifter, hvis han skal køre over Storebælt.

Varighed
Anders Fjelsted optræder i 30 min. hvilket er standard for stand-up komikere.

Lyd/lysanlæg
Der skal stilles mikrofon/lydanlæg til rådighed for Anders Fjelsted.

LYD & VIDEO

Kontakt Anders Fjelsted

Har du spørgsmål eller vil du vide mere? Spørg endelig, det er ganske gratis.

FLERE KOMIKERE

Beat Club Brothers
Velspillende, energisk og charmerende - så kort kan man beskrive Beat Club Brothers.
Poplicity
Poplicity har både mandlig og kvindelig forsanger, hvilket giver et varieret repertoire.
Le Freak
Danmarks absolutte disco band NO 1! Le Freak har bl.a. deltaget i Melodi Grand Prix.