Book band eller DJ til jeres bryllup

Først og fremmest: Tillykke med den store dag.

Overvejer i at booke et band eller en DJ til jeres bryllup ? Bandportalen.dk har nogle af landets bedste bryllupsbands og vi sætter en ære i at formidle det helt rigtige band eller DJ, til jeres store dag. Et band eller en DJ er et festligt indslag til brylluppet, som samler gæsterne på kryds og tværs af alder. Intet er mere festligt end et fyldt dansegulv og glade venner der alle synger med.

Vores bands og DJ`s har alle mange års erfaring og spiller præcist det repertoire der får jeres gæster på dansegulvet.

Men hvordan booker man et band eller en DJ ? I har sikkert en masse spørgsmål. Her i bloggen har vi forsøgt at svare på nogle af de spørgsmål vi typisk får fra brudepar, der ønsker et band eller en DJ til deres store dag.

Hvor længe spiller bandet?

Vores bands spiller typisk 3 x 45 min. eller 2 x 60 min. Det er helt op til jer. Bandportalen.dk rådgiver jer gerne, helt uforpligtende. Vi er selv musikere og har selv spillet til mange forskellige bryllupper og vi er ikke bange for at kalde os selv for eksperter i at formidle det helt rigtige band eller DJ til jeres fest.

Vores DJ`s kan bookes til både helaftensarrangementer, f.eks. fra kl. 18.00 – 02.00, eller blot til dans. Sammen finder vi den rigtige løsning til jer.

Medbringer bands og DJ`s selv alt udstyr ?

Ja, vores bands og DJ`s medbringer både lydanlæg & lys. I skal blot sørge for at afsætte plads til bandet eller DJ samt tilgang til strøm. Enkelte bands har minimumskrav til den plads de skal bruge og vi finder altid en løsning.

Hvad med musik under middagen ?

Det kan vi også sørge for. Vi har mange professionelle pianister og guitarister som er eksperter i at levere det perfekte lydbillede under middagen. Langt de fleste kan naturligvis også spille til eventuelle sangindslag.

Se udvalget her: Bandportalen.dk/receptionsmusik/

Udvalgte bands kan desuden levere en samlet pakkeløsning med f.eks. deres pianist eller guitarist under middagen, efterfulgt af resten af bandet til dans.

Hvad med kontrakt og betaling ?

Bandportalen.dk sørger for en kontrakt imellem jer og bandet. Det er altid godt at have tingene på skrift. Vi sender jer en faktura, så i slipper for at medbringe kontanter og afregne med bandet efter festen. Det sørger vi for.

Hvad koster et band eller en DJ ?

Priserne varierer fra band til band, alt efter lokation, antal gæster (ift. størrelsen på lydanlæg & lys), spilletid og antal musikere i bandet etc. I kan altid kontakte os, helt uforpligtende, for mere information om priser.

Se et udvalg af bands i jeres område her: bandportalen.dk/bands-i-dit-omraade/

Ellers noget vi skal huske?

I skal blot læne jer tilbage og nyde den gode musik samt den fantastiske stemning.