Christian Fuhlendorff

Christian Fuhlendorff har på rekordtid slået sit navn fast som en af tidens helt store komikere.

Hans indstilling til stand-up er, at der ikke findes nogen lette pointer – en indstilling der gør, at materialet altid er gjort af intelligente betragtninger, finurlige observationer, legende improvisationer, en kringlet tankegang og frem for alt en hudløs ærlighed – altid leveret i en charmerende og tilbagelænet atmosfære og med en forrygende mimik.

I 2007 debuterede han på Comedy ZOO med sit første one man show, der ganske enkelt hed ”Mit første one man show”. Showet blev særdeles godt modtaget af anmelderne:
“Christian Fuhlendorff er en af de mest lovende unge komikere for tiden”, 24 Timer.
“En ny dansk komiker af høj klasse”, Politiken.

Christian fulgte i 2007 op på sit første solo show ved at medvirke i “Talegaver til børn”s store 15 års jubilæumsshow i Forum og året efter i “Talegaver til børn” 2008. I 2008 indtog Christian også de skrå brædder i forestillingen ”DE ALTERNATIVE – er du sindssyg, hvor er du sindssyg?” på Bellevue Teatret.

I 2009 turnerede han landet rundt med ”De Udvalgte”, der består af Brian Mørk, Michael Schøt, Tobias Dybvad og Anders Fjeldsted og han sluttede året af som medvært på FBIs nye initiativ og publikumsucces “Comedy Aid”.

Udover sit engagement på stand-up scenen har Fuhlendorff også markeret sig i radiomediet som en del af P3s “Tjenesten” og ”Freakshowet” på The Voice. På TV har man kunnet opleve Christian Fuhlendorff i TV2 Zulus standup.dk og sammen med Brian Mørk i stand-up showet “Biblen”. I showet gav Fuhlendorff en morsom parafrasering af skabelsesberetningen befolket med både kokainsniffende hvaler, Gud i byggemarked og en uhyre pjattet Adam. Anmeldelsen var ikke til at tage fejl af:

”Christian Fuhlendorff er en ekstremt talentfuld komiker med et plastisk, dansant kropsudtryk, en vidunderlig mimik samt en meget veludviklet fornemmelse for timing og improvisation” – Politiken.

Senest har Christian erobret mange nye fans med sin sitcom “Kristian” på TV2 Zulu, som han selv er idémand bag, tekstforfatter til og desuden spiller hovedrollen i.
På tekstsiden er han desuden medforfatter til børnebogen “Fra os til dig” fra Politikens Forlag, hvor han har skrevet historien ”Mor ved hvor alting er”.

Alt i alt er Christian Fuhlendorff et spændende og komisk bekendtskab, der konstant har mere at byde på.

Info

Type
Stand-up

Født
1982 i Tårnby

Du kender ham fra
TV-serien “Kristian” på TV2 Zulu, “Comedy Aid” 2009 hvor han var vært, ”Mit første one man show” på Comedy ZOO, Stand-up-showet ”Biblen”, “Talegaver til børn” og ”Tjenesten” på P3.

Christian kan finde på at snakke om
ALT!

Det vidste du ikke om ham
Christian kan hver måned opleves i impro stand-up rundt omkring.

Kort om Christian Fuhlendorff
Christian Fuhlendorff er på rekordtid blevet både mediedarling og publikummagnet. Om hans første one man show skrev 24 timer bl.a: “Christian Fuhlendorff er en af de mest lovende unge komikere for tiden”. Og Politiken supplerede med at skrive. “En ny dansk komiker af høj klasse”. Christian sætter helt nye standarder for stand-up. Hans univers er fantasifuldt, skævt og kan til at starte med virke rodet. Men gradvis giver det hele mening, som han samler sine mange afstikkere og improvisationer i skarpe pointer, der udløser massive latterkramper. Som publikum kommer du altid hjem med en unik oplevelse og vender som regel tilbage. For man vil bare ha´ mer af Fuhlendorff!

Praktisk

Transport
Christian Fuhlendorff kommer fra København, og man må derfor påregne ekstra transportudgifter, hvis han skal køre over Storebælt.

Varighed
Christian Fuhlendorff optræder i 30 min. hvilket er standard for stand-up komikere.

Lyd/lysanlæg
Der skal stilles mikrofon/lydanlæg til rådighed for Christian Fuhlendorff.

LYD & VIDEO

Kontakt Christian Fuhlendorff

Har du spørgsmål eller vil du vide mere? Spørg endelig, det er ganske gratis.

FLERE KOMIKERE

Beat Club Brothers
Velspillende, energisk og charmerende - så kort kan man beskrive Beat Club Brothers.
Poplicity
Poplicity har både mandlig og kvindelig forsanger, hvilket giver et varieret repertoire.
Le Freak
Danmarks absolutte disco band NO 1! Le Freak har bl.a. deltaget i Melodi Grand Prix.