FRANK HVAM

Man siger, der er tre frank’er i Danmark. Fodboldspilleren Arnesen fra 1980ernes landshold, narkodealeren spillet af Kim Bodnia i “Pusher” – og så Frank fra den vanvittigt populære tv serie “Klovn”. Og den sidste deler tilfældigvis udseende og krop med stand-upperen Frank Hvam. Siden stand-up-debuten har det veludviklede kropssprog og den lettere kluntede adfærd været hans varemærke. En sammensat komiker, som kombinerer det lavkomiske med det begavede – en uforudsigelig blanding af genitalier og politik. Hans optræden er lun, lystbetonet og legende – pjat og indignation, krydret med en veludviklet sans for egen idioti.

Så tæerne krummes
Som medskaber af og hovedrolleindehaver i ”Klovn” har Frank Hvam sammen med makkeren Casper Christensen lagt Danmark for sine fødder. Med stærke referencer til deres eget liv leverer de to komikere komik, der har fornyet komedieserien i Danmark, og serien vil uden tvivl gå over i historiebøgerne som den bedste danske sitcom nogensinde. I rollen som den kejtede Frank, brillerer Frank med provokerende statements og utilpasset adfærd, så tæerne krummes og lattertårerne triller. Tidligere succeser tæller (også sammen med Casper Christensen) “Langt fra Las Vegas” og det dogme-agtige DR 2 program “Casper og Mandrilaftalen”.

Frank har ved flere lejligheder gjort sig positivt bemærket som konferencier/vært. Eksempelvis ved ”Zulu Awards” i 2003. Selvom Frank er en travl herre, bliver der også tid til at deltage i velgørenheds arrangementer som ”Talegaver til Børn”.

Info

Type
Stand-up

Født
1970 i Viborg

Du kender ham fra
”Casper og Mandrilaftalen” på DR2, ”Stand-up.dk” på TV2 Zulu og ”Klovn” på TV2 Zulu.

Frank kan finde på at snakke om
Det ved han ikke rigtig.

Det vidste du ikke om ham
Spiser ikke mad lavet af børn.

Kort om Frank Hvam
Ikke at forveksle med gruppen Wham. Frank Hvam er nok et af tidens varmeste komikernavne, måske fordi han er helt, helt sin egen – og har en helt, helt pudsig humor. En humor, som vi lærte at kende i ”Mandrillen”, begyndte at værdsætte i ”Langt fra Las Vegas” – og som vi elsker i den mega populære sitcom ”Klovn”, der nu kører på sjette sæson. Frank Hvam betragter sig selv og verden og funderer over tingenes tilstand og er – efter eget udsagn – en af de få komikere, der også er sjov privat.

Praktisk

Transport
Frank Hvam kommer fra København, og man må derfor påregne ekstra transportudgifter, hvis han skal køre over Storebælt.

Varighed
Frank Hvam optræder i 30 min. hvilket er standard for stand-up komikere.

Lyd/lysanlæg
Der skal stilles mikrofon/lydanlæg til rådighed for Frank Hvam.

LYD & VIDEO

Kontakt Frank Hvam

Har du spørgsmål eller vil du vide mere? Spørg endelig, det er ganske gratis.

FLERE KOMIKERE

Beat Club Brothers
Velspillende, energisk og charmerende - så kort kan man beskrive Beat Club Brothers.
Poplicity
Poplicity har både mandlig og kvindelig forsanger, hvilket giver et varieret repertoire.
Le Freak
Danmarks absolutte disco band NO 1! Le Freak har bl.a. deltaget i Melodi Grand Prix.