Full service

Bandportalen formidler bands, DJ´s og solister og et bredt udvalg indenfor underholdning, og vi kan derfor skræddersy en samlet underholdningspakke til små som store arrangementer.

En full-service løsning hos Bandportalen giver dig mulighed for at nyde festen uden at skulle tænke på alt for mange praktiske detaljer. Vi sammensætter indslag til hele arrangementet og sørger for at alt kører som det skal. Som arrangør skal I dermed bare nyde underholdningen og danse til dine fødder bliver glødende – til lige nøjagtig den genre du elsker.

Event afvikler

Bandportalen tilbyder desuden at stille en ”event-afvikler” til rådighed på dagen, der sørger for at koordinere programmet med alle de involverede parter.

  • Firmafest – eks. på Full-service løsning
  • Dinnermusik eller DJ under middagen
  • Teater/underholdning/Stand-up
  • Kendt solist
  • KaraokeLiveShow – Livebandet der spiller karaoke
  • DJ eller partyband

Lyd og lysproduktion – lej det gennem Bandportalen

Bandportalen kan også varetage og gennemføre selv de helt store arrangementer.
Vi har allieret os med de dygtigste lyd- og lysleverandørere, og vi forestår gerne opgaven at koordinere og gennemføre jeres arrangement fra start til slut, så alt glider efter planen.
Desuden råder Bandportalen selv over diverse lydanlæg, der kan dække alt fra små caféjobs og mindre privatfester til større arrangementer på 4-500 personer. Priserne er aldeles fornuftige og skarpt konkurrencedygtige med tilsvarende lydudlejningsfirmaer.

Kontakt os endelig, så vi sammen kan finde en komplet løsning, der lige nøjagtig passer til dine ønsker. Nemmere bliver det ikke.