Jacob Tingleff

Få kan levere så gennemarbejdet et show som Jacob Tingleff. Han er en af branchens absolutte sværvægtere, der snart kan fejre 15 års jubilæum som stand-upper – og efterhånden har fået status som en af Danmarks bedste manuskriptforfattere. Hans timing er suveræn og samtidig er han både intelligent og charmerende – ifølge Tingleff selv, på den jyske måde – så man næsten ikke lægger mærke til det.

Fra Las Vegas til Hausgaard
Jacob har leveret manuskripter til så forskellige tv-programmer som ”Langt fra Las Vegas”, ”Gintbergs store aften,” ”Er du skidt, skat?,” ”Ugen der Gak”, ”Get Ahead – In Business And Life.” og senest “Linda P på bjerget” på Nørrebros Teater med Linda P og Ulf Pilgaard i hovedrollerne. Som stand-up-komiker medvirker Jacob på dvd’erne ”Tingleff, Tingleff eller Tingleff” (2008), ”Tingleff BOX” (2006), ”Farvelagte Frustrationer” (2004), ”Den Ægte Vare” (2002) samt FBI og UNICEFs store velgørenhedsshow ”Talegaver til børn – 10 års jubilæum” (2003) og ”Talegaver til børn – 15 års jubilæum” (2008). Om hans BOX fra 2006 skrev pressen: ”Man kunne fristes til at kalde ham en ny, ung udgave af Niels Hausgaard. Blot skarpere, uden guitaren og med langt bedre timing.”

De blinde kommer!
Et show med Jacob er et møde med et menneske, der tænker uden for rammerne. Hvem andre end Jacob kunne have fået ideen at invitere Dansk Blindesamfund på Comedy ZOO, med det primære formål at fokusere 100 % på sin verbale levering under optagelserne af stand-up cd’en ”Det Sorte Album”?

Bonus:
Jacob har leveret manusarbejde på de storsælgende og kritikerroste teaterstykker ”Kvindernes Hævn” (2007), ”En Skærsommernatskomedie” (2008) og dette års store publikumsucces “Linda P på bjerget” på Nørrebro Teater, som giver ”Jeppe på Bjerget” en omskrivning, der ville få selv Holberg til at måbe. Jacob er desuden aktuel med sin første solo bogudgivelse, en børnebog ved navn Englejagten.

Info

Type
Stand-up

Født
1972 i Herning

Du kender ham fra
Dvd’erne ”Tingleff, Tingleff eller Tingleff,” ”Tingleff BOX,” ”Farvelagte Frustrationer,” ”Talegaver til børn – 10 og 15 års jubilæum,” “Den Ægte Vare” og ”Get Ahead – In Business And Life.”

Jacob kan finde på at snakke om
ALT!

Det vidste du ikke om ham
Jacob har skrevet manuskriptet til ”Far til Fire – på hjemmebane” (2008).

Kort om Jacob
Eftertænksom, genial, nytænkende. Jacob Tingleff leverer ikke stand-up i metermål. Med ham er man sikret et gennemarbejdet og professionelt show, der både byder på skæve vinkler, filosofiske betragtninger over livet og et dybere kig ned i den politiske petriskål.

Praktisk

Transport
Jacob Tingleff kommer fra København, og man må derfor påregne ekstra transportudgifter, hvis han skal køre over Storebælt.

Varighed
Jacob Tingleff optræder i 30 min. hvilket er standard for stand-up komikere.

Lyd/lysanlæg
Der skal stilles mikrofon/lydanlæg til rådighed for Jacob Tingleff.

LYD & VIDEO

Kontakt Jacob Tingleff

Har du spørgsmål eller vil du vide mere? Spørg endelig, det er ganske gratis.

FLERE KOMIKERE

Beat Club Brothers
Velspillende, energisk og charmerende - så kort kan man beskrive Beat Club Brothers.
Poplicity
Poplicity har både mandlig og kvindelig forsanger, hvilket giver et varieret repertoire.
Le Freak
Danmarks absolutte disco band NO 1! Le Freak har bl.a. deltaget i Melodi Grand Prix.