Jacob Venndts Fabulous Swingtrio

Den rå-swingende Jacob Venndts Fabulous Swingtrio er en stærk trekløver med en syngende bassist, der samtidig behersker evnen at spille på en mundharpe til bravour. Er man til Toots Thielemans, Svend Asmussen, Louis Armstrong og Leo Mathisen er Jacob Venndts Fabulous Swingtrio et sikkert kort at trække til festen. Med et højt humør og entertainment i eliten, bliver der skruet op for charmen og tryllebundet så publikum bliver revet med til tonerne af guldalderjazz og swing-musik.

Med et repertoire der er fyldt med de mest elskede og anerkendte klassikere inden for genren, går Jacob Venndts Fabulous Swingtrio på scenen med nye såvel som ældre respekterede evergreens.

Elsker du jazz, men vil du ligeledes gerne danse til musikken? Så er Jacob Venndts Fabulous Swingtrio det perfekte valg til din næste fest.

Info

Type
Jazz, Konceptband

Besætning
3 personer.

Genrer
Jazz

Varighed
Jacob Venndts Fabulous Swingtrio spiller efter aftale med arrangør.

Lyd- og lysanlæg
Jacob Venndts Fabulous Swingtrio har eget lydanlæg passende op til 150-200 personer.

Kontakt os for at høre nærmere.

Geografi
Jacob Venndts Fabulous Swingtrio er fra Århus, og bandet spiller i hele landet.

Galleri

LYD & VIDEO

Kontakt Jacob Venndts Fabulous Swingtrio

Har du spørgsmål eller vil du vide mere? Spørg endelig, det er ganske gratis.

BANDS I SAMME STIL

Bækgaard Duo
Bækgaard Duo består af to venner som har dannet musikalsk makkerskab i mange år, og som forstår at ”læse arrangementet” og levere det hélt rigtige - hver gang.
Lukas & Marius
Om du ønsker levende baggrundsmusik til din havefest, underholdning til en reception eller helt andet er Lukas & Marius et godt bud.
Boogie Dolls
Boogie Dolls spiller og synger swingende vokaljazz i bedste Andrews Sisters stil. Med deres indlevende og entusiastiske sceneoptræden formår de, at give deres publikum en nærværende og glædesfyldt musikoplevelse.