Jan Gintberg

Med sine nyskabende one man shows: “Det ligger i generne”, “Gearet 2 tænder”, “Op på fars jihad”, “Den grimme melding”, “Big Time Paranoia!” og “Fremtid.nu” har Jan Gintberg fyldt teatre over hele landet. Efter forrygende danmarksturneer er de fem sidstnævnte udgivet på dvd. Derudover har Gintberg lagt navn og krop til gentagne satiriske tv-succeser – senest “Gintbergs store aften – hver aften”. Med DR2-programmer som “Gintberg Show-off”, “Vindhætterne” og “Var det det” har Jan Gintberg sat ny standard for aktualitet i talkshow-genren herhjemme, og han har desuden været vært og holdkaptajn på adskillige primetime programmer, herunder “Gintberg på kangen” og “Ugen der Gak” på TV2.

Samfundsrevser!
Jan Gintberg er det perfekte valg til den store firmafest, til konferencier-opgaver og forsamlinger, hvor alle fra 16 til 60 år skal råbes grundigt op, have rørt lattermusklerne og sat nye vinkler på tilværelsen. Som de fleste ved, slog Jan Gintberg sit navn fast som samfundsrevsende komiker, da han leverede den ugentlige “tale til nationen” i det legendariske og banebrydende “Tæskeholdet” på P3 og DR1. Hans satire overrasker, og de forrygende og energiske talegaver efterlader publikum med stof til eftertanke.

På eventyr
I 2006 udgav Jan Gintberg bogen “Dysfunktionel far” med satiriske refleksioner og underholdende erfaringer fra sit liv som far. Han har lavet adskillige radioprogrammer på P3, og været sommerhyrde i de varme måneder på Radio 100FM. Med rejseprogrammet ’Eventyrerne’ på TV2 oplevede vi Jan blive testet i den russiske ødemark, og med serien “Gintberg går Banzai” på TV2 Zulu guidede han seerne gennem dele af en forrygende sær japansk kultur. Jan Gintberg kunne i 2009 opleves rundt i landet med sit anmelderroste show “Fremtid.nu”.

Info

Type
Stand-up

Født
1963 i Lynge

Du kender ham fra
“Gintberg på kanten”, “DM i stand-up” 1992, hvor han blev nummer 3, “Tæskeholdet” på P3, og “Er du klogere end en 10-årig” på TV3. Jan Gintberg har senest kunnet opleves i det anmelderroste show “Fremtid.nu”, der nu også er ude på dvd.

Jan kan finde på at snakke om
Hvad som helst. Men gerne underlige fænomener så som madpakker eller politik.

Det vidste du ikke om ham
Var receptionist i talkshowet “Tjek ind hos Mygind” med vært Thomas Mygind.

Kort om Jan
Hvem har ikke hørt (om) Jan? Han er svær at komme udenom: Han er høj, han taler højt og han virker høj. Jan Gintberg er efterhånden en erfaren herre i dansk underholdning og har medvirket i populære tv-shows og quizzer siden slutningen af halvfemserne. Han har også trukket tusindvis af begejstrede danskere ind til sine stort opsatte shows over hele landet. Jan Gintberg er en professionel og erfaren konferencier, der kan få hele rummet med – og hvis humor når både de unge og de ældre. Jan Gintberg har senest kunnet opleves i sit anmelderroste show “Fremtid.nu”, der nu også er ude på dvd.

Praktisk

Transport
Jan Gintberg kommer fra København, og man må derfor påregne ekstra transportudgifter, hvis han skal køre over Storebælt.

Varighed
Jan Gintberg optræder i 30 min. hvilket er standard for stand-up komikere.

Lyd/lysanlæg
Der skal stilles mikrofon/lydanlæg til rådighed for Jan Gintberg.

LYD & VIDEO

Kontakt Jan Gintberg

Har du spørgsmål eller vil du vide mere? Spørg endelig, det er ganske gratis.

FLERE KOMIKERE

Beat Club Brothers
Velspillende, energisk og charmerende - så kort kan man beskrive Beat Club Brothers.
Poplicity
Poplicity har både mandlig og kvindelig forsanger, hvilket giver et varieret repertoire.
Le Freak
Danmarks absolutte disco band NO 1! Le Freak har bl.a. deltaget i Melodi Grand Prix.