MARK & CHRISTOFFER DUO

Med Mark & Christoffer får man overdådige og sjælfulde harmonier leveret af to exceptionelt dygtige vokalister. Repertoiret spænder fra danske viser, over evergreens og til internationale pophits. Duoen har sammen spillet et utal af koncerter og til en række forskelligartede arrangementer gennem de sidste 15 år, hvilket tydeligt kan mærkes på deres klang og den afslappede måde de interagerer med hinanden og publikum på.

Christoffer Brodersen er uddannet på Det Danske Musicalakademi i Frederecia og har gennem de sidste mange år medvirket i utallige musicals og underholdt mange dele af showbiz både i Danmark, Eurpoa og USA. Derudover har Christoffer været en fast del af vokalgruppen Basix siden 2007.

Mark Dixon er uddannet vokalist fra The Academy of Contemporary Music i London og har medvirket i musicals, som solist og i en række konstellationer på musikscenen. Mark Dixon spiller også i Dixon & Albrechtsen Duo og orkesteret Superband.

Info

Type
Reception & Dinner, Trio & Duo

Besætning
2 personer.

Genrer
Hits, Blandet, Evergreens, Pop, Viser

Varighed
Mark & Christoffer Duo optræder typisk 2 x 60 minutter, men andet kan aftales med kunden.

Lyd- og lysanlæg
Mark & Christoffer Duo har eget lydanlæg passende op til ca. 150 personer. Er der behov for et større lydanlæg, kan Mark & Christoffer naturligvis medbringe dette.

Kontakt os for at høre nærmere.

Geografi
Mark & Thomas kommer fra Århus, og spiller i hele landet.

Galleri

LYD & VIDEO

Kontakt Mark & Christoffer Duo

Har du spørgsmål eller vil du vide mere? Spørg endelig, det er ganske gratis.

BANDS I SAMME STIL

All Night Long
Dans, syng med og fest igennem til de største hits - All Night Long!
DUO DUO
Duoen specialiserer sig i akustiske fortolkninger af dine favoritnumre og er oplagt til receptioner, firmafester, fødselsdage og andre private arrangementer.