Mick Øgendahl

Mick Øgendahl er en atypisk stand-up-komiker. Hvor langt de fleste stand-up-komikere udelukkende bruger det talte ord til at fremføre deres pointer, fortæller Mick Øgendahl med hele kroppen og hjertet. “En moderne klovn”, har kollegaerne drillende kaldt ham. Men egentlig er sammenligningen ikke helt ved siden af. Mick Øgendahl er nemlig en symbiose af det talte og kroppens sprog. Mick Øgendahl er et dedikeret menneske, og når han kaster sig ud i noget, er han kompromisløs i sin stræben på det optimale.

Populære shows
Mick Øgendahls one man shows “Micktrix”, “TÅFRÆSER”, “UNDSKYLD” og senest “Propaganda” har gjort hans form og talent kendt og de mange udsolgte huse har manifesteret hans position som en af landets absolut mest populære komikere. Mick har desuden mange gange deltaget i FBIs velgørenhedsshows ”Talegaver til Børn” og “Comedy Aid”.

Øgendahl er også skuespiller
Gennem årene har Mick Øgendahl også medvirket i en del tv-programmer. Blandt andet “Tak for i aften” med Rune Klan og “Hvor fanden er Herning” med Linda P på TV 2 Zulu. I 2008 markerede han sig også på det store lærred med spillefilmen “Blå mænd”, hvor han spillede rollen som skraldemanden Dion Drejer over for kræfter som Sidse Barbett Knudsen, Mia Lyhne, Thure Lindhardt og Martin Brygmann. Og i 2009 spillede han den overkække sælger Nico Holm i komedien “Julefrokosten”, der også havde navne som Ghita Nørby, Helena Christensen, Kim Bodnia og Anders W. Berthelsen på rollelisten.

Ved Zulu Comedy Galla 2012 fik Mick Øgendahl tildelt prisen som årets komiker.

Info

Type
Stand-up

Født
Mick er født 1973 i Silkeborg.

Du kender ham fra
Showene “Micktrix”, “TÅFRÆSER”, ”UNDSKYLD!” og “Propaganda” men også fra “Tak for i aften” og “Hvor fanden er Herning” på TV2 Zulu samt filmene ”Blå mænd” og “Julefrokosten”.

Mick kan finde på at snakke om
Ekspedienter, Undertøj, Trafikanter, Opvækst på landet og livets uretfærdigheder.

Praktisk

Transport

Mick Øgendahl kommer fra København, og man må derfor påregne ekstra transportudgifter, hvis Mick Øgendahl skal køre over Storebælt.

Varighed
Mick Øgendahl optræder i 30 min. hvilket er standard for stand-up komikere.

Lyd/lysanlæg
Der skal stilles mikrofon/lydanlæg til rådighed for Mick Øgendahl.

LYD & VIDEO

Kontakt Mick Øgendahl

Har du spørgsmål eller vil du vide mere? Spørg endelig, det er ganske gratis.

FLERE KOMIKERE

Beat Club Brothers
Velspillende, energisk og charmerende - så kort kan man beskrive Beat Club Brothers.
Poplicity
Poplicity har både mandlig og kvindelig forsanger, hvilket giver et varieret repertoire.
Le Freak
Danmarks absolutte disco band NO 1! Le Freak har bl.a. deltaget i Melodi Grand Prix.