Mikael Wulff

Ingen kan bedre end Mikael Wulff bevise, at vi lever i en underfundig og sindssyg verden. Bag det karakteristiske strittende hår gemmer sig et hurtigt hoved, der uden varsel kan levere skarpe bemærkninger og forrygende tankerækker, som ingen her hjemme kan gøre Mikael Wulff efter. Men egentlig er Mikael Wulff en afdæmpet, morsom og mystisk fyr. Han er original og indeholder en humor, der spænder fra det underfundige til det direkte og altfavnende. Han taler både om sine personlige oplevelser med en støvsuger og om sex og kærlighed på en måde alle der har oplevet nogle af delene kan genkende. Hans udgangspunkt er ting, som alle kender til og tager for givet. De bliver belyst ud fra et nyt, overraskende perspektiv, som får publikum til både at tænke over og grine af, hvor underligt verdenen egentligt er skruet sammen. I øvrigt var Mikael Wulff en femtedel af succesturnéen ”Fem på Flugt”, der hærgede de danske spillesteder i foråret 2003. I 2004 var han holdkaptajn i comedy-quizzen “Shooting Stars” på TV 2 Zulu og i 2008 lavede han ”Wulffs Magasin” på DR2.

Wulff over det hele
År tilbage skabte Mikael Wulff tegneserie-striben ”Wulffmorgenthaler” sammen med tegneren Anders Morgenthaler. Striben kan hver dag opleves i Politiken og i store dagblade i resten af Skandinavien – og læses på engelsk på http://www.wulffmorgenthaler.com/. Wulffmorgenthaler har undervejs også udviklet sig til en række originale og skelsættende tv-succeser: Først da han og Morgenthaler førte deres skæve univers fra tegneserierne ind i tv’et med dundersuccesen ”Wulffmorgenthaler” og senere som den anden halvdel af det populære par ”Dolph og Wulff ”, hvor han sammen med den ninja-elskende, hårdtslående flodhest Dolph, drager af sted på missioner ude i virkeligheden – YES SIR!

Mikael Wulff har senest i 2010 været aktuel med det stærkt kulturpolitiske – og kritiske satireshow “Et spark i løgsuppen” sammen med Jonatan Spang og det anmelderroste one man stand-up show “Mikael Wulff forklarer alt”, der får Berlingske Tidende til at beskrive ham som “den tænkende mands ståopkomiker, hvis styrke dels ligger i en eminent evne til at tage alle sprogets uendelige rækker af klicheer på ordet med en nærmest snurre snupsk insisteren og en storm p´sk evne til at få øje på det dobbelttydige”.

 

Info

Type
Stand-up

Født
1972

Du kender ham fra
”Wulffmorgenthaler” på DR2 og i Politiken.

Mikael kan finde på at snakke om
Ting alle mennesker kender – supermarkeder, træningscentre, familiefester, kærlighed, dip, fnug og fisk.

Det vidste du ikke om ham
Mikael Wulff startede sin karriere i 90´erne med at skrive tekster til
tv-programmer som ”Vladimir & Kennedy”, ”Ugen Der Gak” og ”Gintberg Showoff”.

Kort om Mikael
Det kan undre at Mikael Wulffs gennembrud kom i selskab med en flodhest. For meget af Mikaels humor er centreret omkring det næsten pinligt almindelige og genkendelige. Og så alligevel ikke helt. Mikael Wulff er mere end nogen anden mand for det uforudsigelige, sære og hysterisk morsomme. I stand-up-familien er han det sorte får, som alle gerne vil lege med, men som altid går sine egne veje. Han leverer stand-up for dem, der gerne vil have simpelt og klassisk stand-up, men med et unikt, veloplagt twist. Han har senest i 2010 været aktuel med det stærkt kulturpolitiske – og kritiske satireshow “Et spark i løgsuppen” sammen med Jonatan Spang og det anmelderroste one man stand-up show “Mikael Wulff forklarer alt”.

Praktisk

Transport
Mikael Wulff kommer fra København, og man må derfor påregne ekstra transportudgifter, hvis han skal køre over Storebælt.

Varighed
Mikael Wulff optræder i 30 min. hvilket er standard for stand-up komikere.

Lyd/lysanlæg
Der skal stilles mikrofon/lydanlæg til rådighed for Mikael Wulff.

LYD & VIDEO

Kontakt Mikael Wulff

Har du spørgsmål eller vil du vide mere? Spørg endelig, det er ganske gratis.

FLERE KOMIKERE

Beat Club Brothers
Velspillende, energisk og charmerende - så kort kan man beskrive Beat Club Brothers.
Poplicity
Poplicity har både mandlig og kvindelig forsanger, hvilket giver et varieret repertoire.
Le Freak
Danmarks absolutte disco band NO 1! Le Freak har bl.a. deltaget i Melodi Grand Prix.