Thomas Hartmann

Thomas Hartmann er et veletableret navn inden for dansk stand-up. Det er de skarpsindige, sarkastiske og tørre observationer, der er drivkraften i Thomas’ optræden, og de giver anledning til både latter og eftertanke. Det går stærkt, og man skal være vågen for ikke at gå glip af noget. Thomas er et levende bevis på, at man sagtens kan være hård i replikken uden at være grov. De som skulle føle sig ramt af ”de skarpe skud”, er dem, der fortjener det! Thomas’ optræden er præget af professionalisme, og han afpasser altid indhold og levering efter publikum.

Han hjalp Dolph
Thomas evne til at skrive skarpe og intelligente jokes i mange forskellige stilarter, har gjort ham til en eftertragtet skribent på diverse tv-produktioner. Siden debuten i 1996 har Thomas været en af de mest brugte komikere inden for radio-/tv-branchen. Blandt andet som coach for andre komikere og som manuskriptforfatter på diverse projekter.- ”Langt fra Las Vegas”, DR 2’s julekalender ”Jul på Vesterbro” ligesom han har leveret tekst til “Dolph & Wulff”, “Er du rigtig klog” og “Stand-up.dk”.

Hartmann i hardbox
I 2003 udgav han sit første one man show ”Hartmann X” på DVD og i efteråret 2004 udkom ”Farvelagte Frustrationer”, der blev til i samarbejde med kollegaen og vennen Jacob Tingleff. I 2005 var Thomas i Irak sammen med Anders Fjelsted for at optræde for de udstationerede danske soldater. 2006 blev året, hvor one man showet ”Hartmann 3” slog benene væk under publikum landet over. Showet var underholdning i topklasse, og succesen blev fulgt op i 2008 med showet ”Extrospekt.” Begge shows er udkommet på DVD, og er enestående eksempler på Thomas Hartmanns fantastiske evne til at levere gennemtænkt og velformuleret komik. Det demonstrerede han igen i efteråret 2009, da han sammen med vennen og kollegaen Anders Matthesen endnu en gang leverede varen i Bytte Bytte Købmand, der turnerede hele landet rundt for fulde huse. Thomas Hartmann har adskillige gange deltaget i UNICEF’s velgørenhedsshow “Talegaver til Børn” og var i December 2009 sammen med Christian Fuhlendorff vært for den nye udgave Comedy Aid.

Thomas er én af landets mest produktive komikere, og har medvirket i Stand-up.dk flere gange end nogen anden.

Info

Type
Stand-up

Født
1969 i København

Du kender ham fra
Showene ”Extrospekt”, ”Hartmann 3”, ”Farvelagte Frustrationer” , ”Hartmann X”, “Bytte Bytte Købmand” samt TV2 Zulus ”Stand-up.dk” og “Comedy Fight Club – det nye kuld” hvor Thomas Hartmann var skrivecoach

Thomas kan finde på at snakke om
Hvad som helst. Der er materiale overalt. Men Thomas går ikke efter de nemme jokes.

Det vidste du ikke om ham
Thomas har en decideret lidenskab for biler og har flere modeller stående i garager her og der. Thomas er også sjov på engelsk.

Kort om Thomas Hartmann
Thomas Hartmann er en verbal-ekvilibrist i særklasse! Hans sans for at udlevere hverdagen i en strøm af intelligente og ustyrligt morsomme betragtninger er uforlignelig og har gjort ham til en af de mest efterspurgte inden for dansk stand-up – både som tekstforfatter og komiker. Thomas har lavet masser af TV, men fra mest at være bag kameraet er han nu helt fremme i rampelyset, hvor hans mange fans helst vil se ham. Han har været manuskriptforfatter på så store succeser som ”Langt fra Las Vegas” , ”Jul på Vesterbro”, ”Wullfmorgenthaler” samt ”Dolph & Wulff”. Siden 2003 har han høstet fans og roser for sine egne shows, blandt andet ”Hartmann X” , ”Hartmann 3”, og ”Extrospekt”. I foråret 2008 skrev han teaterstykket ”De Alternative,” som han også medvirkede i. Stykket spillede for fulde huse på Bellevue Teatret. Senest har du i efteråret 2009 kunnet opleve ham i “Bytte Bytte Købmand” sammen med sin gode ven og kollega Anders Matthesen.

Praktisk

Transport
Thomas Hartmann kommer fra København, og man må derfor påregne ekstra transportudgifter, hvis han skal køre over Storebælt.

Varighed
Thomas Hartmann optræder i 30 min. hvilket er standard for stand-up komikere.

Lyd/lysanlæg
Der skal stilles mikrofon/lydanlæg til rådighed for Thomas Hartmann.

LYD & VIDEO

Kontakt Thomas Hartmann

Har du spørgsmål eller vil du vide mere? Spørg endelig, det er ganske gratis.

FLERE KOMIKERE

Beat Club Brothers
Velspillende, energisk og charmerende - så kort kan man beskrive Beat Club Brothers.
Poplicity
Poplicity har både mandlig og kvindelig forsanger, hvilket giver et varieret repertoire.
Le Freak
Danmarks absolutte disco band NO 1! Le Freak har bl.a. deltaget i Melodi Grand Prix.