Tips til firmafesten

Sidder du i festudvalget i din virksomhed ? På baggrund af vores mangeårige erfaring med at levere livemusik, DJs, underholdning og produktion (lydanlæg, lys, teknisk personale) har vi samlet en række nyttige punkter som du/i kan benytte under forberedelserne til f.eks. sommerfesten eller julefrokosten

Personlig service og vejledning! Vi er af den opfattelse at vores rådgivning skaber værdi for jer! Bandportalen sætter en ære i at sparre med dig som arrangør hele vejen igennem. Fra den første henvendelse til afvikling og evaluering. Vores mission er at jeres arrangement bliver den succes i ønsker. Vi sætter en ære i at formidle det rette band, DJ og underholdning hver gang og samarbejder kun med de bedste!

Musik i pauserne. Når i booker livemusik skal i også huske på musik i pauserne. Her kan en DJ være en god idé. Klik her https://bandportalen.dk/dj-til-firmafest/og se udvalget af vores dygtige DJ`s.

Skal i holde en temafest så kan i vælge imellem forskellig bands som understøtter temaet og tager jer tilbage i tiden. De festlige og farverige 80ere, de funky 70ere og de swingende og rockede 50ere og 60ere – Bandportalen.dk har det hele. Se mere her https://bandportalen.dk/konceptband/

Lydproduktion & lys. Vi samarbejder med flere af landets bedste lydfirmaer. Ved større arrangementer kræver det ofte en flot og professionel produktion. Vi sørger for at det hele er afstemt til jeres behov, så alle gæsterne får en god oplevelse.

Underholdning under middagen. Hvad med en pianist som spiller afdæmpet jazz og let klassisk musik? Eller en klassisk duo med feks. cello & violin? Eller en akustisk guitarist/sanger der leverer sprøde toner?. Vi har også nogle af landets bedste Falske Tjenere, Stand-up m.v. Se mere her https://bandportalen.dk/underholdning-til-firmafest/

Vær i god tid. Mange firmaarrangementer holdes på samme datoer i f.eks. maj, juni og især november og december. Lad os starte dialogen i god tid, så er udvalget større og der er god til at vende alle detaljer.

Du er altid velkommen til at give os et kald på 70 265 245, så hjælper vi dig med de første skridt i retningen af en fantastisk fest.

Bandportalen.dk

Relaterede indlæg