RIGTIGE MÆND

“Danmarks Næstkedeligste Orkester”

Rigtige Mænd er et anerkendt og højt respekteret orkester på den danske jamband-scene. Bandet forstår at formidle TV2’s sange i højeste kvalitet, og med en overbevisende spillestil har Rigtige Mænd i mere en 10 år været at finde blandt de bedste kopibands i Danmark.

TV2 har eksisteret siden 1981, og i dag fremstår bandet som en institution på den danske musikscene. Mange af TV2’s sange har udviklet sig til klassikere og har haft stor indflydelse på dansk musik og kultur. TV2 er stadig et af de mest populære livebands, og kræver egentlig ikke yderligere præsentation.

Rigtige Mænd har igennem de sidste 10 år spillet over 500 koncerter på spillesteder og festivaler, til byfester og firmafester landet over og kan i dag betragtes som et top-professionelt orkester med speciale i genren TV2.

Rigtige Mænd har ved flere lejligheder optrådt i TV. Blandt andet i programmet Go’ morgen Danmark. Rigtige Mænd har også spillet ekstranumre for det rigtige TV2- orkester i pumpehuset, og i 2008 var Rigtige Mænd at finde i Singapore, hvor de spillede koncert for de derboende udenlandsdanskere.

Rigtige Mænd er:

Ole Vedel: Trommer
Niels Ole Præstbro: Bas
Simon Kirk Nissen: Guitar
Nikolai Lander: Keyboards
Thomas Gammelgaard: Vokal, keyboard & trombone

Info

Type
Konceptband

Besætning
 5 personer.

Genrer
TV2 Kopiband

Varighed
Rigtige Mænd optræder typisk 2 x 60 minutter.

Lyd- og lysanlæg
Rigtige Mænd har eget lydanlæg passende op til ca. 200 personer. Er der behov for et større lydanlæg, kan Rigtige Mænd naturligvis medbringe dette. Rigtige Mænd medbringer scenelys.

Kontakt os for at høre nærmere.

Geografi
Rigtigt Mænd kommer fra København og spiller i hele Danmark.

Galleri

LYD & VIDEO

Kontakt Rigtige Mænd

Har du spørgsmål eller vil du vide mere? Spørg endelig, det er ganske gratis.

BANDS I SAMME STIL

Greatest Hits
Greatest Hits fyrer op under festen med dansable hits fra 80'erne, 90'erne og i dag.
We Love Sanne
Danmarks bedste Sanne Salomonsen & Sneakers kopi showband.