THOMAS BUTTENSCHØN

Thomas Buttenschøn har en helt unik evne til at skrive og fortælle charmerende og nærværende historier i øjenhøjde. Man kan mærke, at han virkelig har noget på hjerte og det er også derfor han har haft flere store radiohits som f.eks. “Fantastisk Mandag”, “Dårlig Sex” og “Præsident I USA”.

Den 29-årige singer/songwriter har oplevet megen medgang og modgang i sit relativt unge liv, og det bærer hans musik præg af. For nylig har Thomas Buttenschøn forladt hæsblæsende Vesterbro og slået sig ned i Sønderjylland sammen med familien, og det er med en fornyet ro, at han tager ud og fortæller sine personlige historier bevæbnet med akustisk guitar, sin karakteristiske stemme og et usædvanligt intimt show.

Der er ingen tvivl om, at Thomas Buttenschøn er en af nyere dansk musikhistories spændende kunstnere, og at han er en kunstner, som mange spirende musikere ser op til.

Thomas Buttenschøn har optrådt på alle mulige og umulige scener, fra undergrund til Skanderborg Festival, og han er mere end klar til at drage flere ud på eventyr og give et indblik i sit verdenssyn med nye og gamle sangfavoritter.

Info

Type
Solist

Besætning
1 person.

Genrer
Original musik

Varighed
Afhænger af arrangementet.

Lyd- og lysanlæg
Det er nødvendigt med professionelt lydudstyr for at afvikle en koncert med Thomas Buttenschøn.

Kontakt os for at høre nærmere.

Geografi
Thomas Buttenschøn er fra Broager i Sønderjylland, og spiller i hele landet.

LYD & VIDEO

Kontakt Thomas Buttenschøn

Har du spørgsmål eller vil du vide mere? Spørg endelig, det er ganske gratis.

BANDS I SAMME STIL

Zididada
Sol, fest, farver og glæde gennem hits som "Zididada Day" og "Rock Your Boat".
Okholm og Pistolerne
Sparker gang i festen med humor, spilleglæde, uforudsigelighed og imponerende musikalitet!