DJ THOMAS STADSVOLD

Med over 12 års erfaring ser det legende let ud for DJ Thomas Stadsvold, når han holder festen i kog hele aftenen igennem. Grundet sin store rutine har han altid overskud til at opfylde musikønsker, være behjælpelig med præsentationer og at falde i ét med festen.

Musikstilen tilpasses altid nøje til hver enkelt fest, altså ud fra publikums sammensætning og Jeres ønsker, til hvilke musikgenrer, der skal spilles, og endnu vigtigere, hvilke genrer der ikke skal spilles.

DJ Thomas Stadsvold sørger for at musikken tilfredsstiller gæsterne på tværs af generationer, nationalitet og alder. Han medbringer altid en stor og alsidig pladesamling, så de fleste musikønsker kan opfyldes, og du vil aldrig møde et “standard repertoire”, når DJ Thomas Stadsvold vender pladerne til festen.

DJ karrieren har udover et utal af firmafester og bryllupper bragt DJ Thomas Stadsvold til både England, Spanien, Frankrig og Grønland. Derudover har han ved flere lejligheder gæstet spillesteder og natklubber i Jomfru Anegade, Løkken, Århus og Kbh’s pulserende natteliv.

Info

Type
DJ

Besætning
1 person.

Genrer
Hits, Disko, Blandet, Pop, Rock, Dance, 60’er, 80’er, 90’er, Soul, Funk mm.

Varighed
DJ Thomas Stadsvold spiller efter kundens ønsker, og spiller gerne både til dans og som underlægnings/baggrundsmusik. Han kan dermed spille til helaftensarrangementer, og ledsager gerne bands, hvor der skal spilles både før, efter og i bandets pauser.

Lyd- og lysanlæg
Thomas Stadsvold har altid eget anlæg og pult med, og kan have lyd og lyspakker med, der dækker op til 500-600 personer.  Pakkestørrelserne tilpasses dine ønsker. Forhør dig hos Bandportalen for nærmere information.

Kontakt os for at høre nærmere.

Geografi
Thomas Stadsvold er fra Århus og spiller i hele landet.

Galleri

Kontakt DJ Thomas Stadsvold

Har du spørgsmål eller vil du vide mere? Spørg endelig, det er ganske gratis.

BANDS I SAMME STIL

Powermusic
Altid erfarne DJs med et bredt musikudvalg og god fornemmelse for publikums ønsker.
DJ Carl K
DJ Carl K spiller det musik, du ikke vidste, du ville høre og som med garanti kan fylde et dansegulv.