Brian Mørk

Når Brian Mørk inviterer os indenfor i sin verden, kan vi kun le af lettelse over, at det er Brian Mørk, der er vokset op dér og ikke os. Nogle vil påstå, at Brian Mørks barndom var dyster og sær – og de vil have ret. Brian blev ikke så meget født som løsladt efter 9 måneders isolation, og han fik at vide, at hvis han ikke opførte sig ordentligt, så røg han ind igen. Den slags sætter sine strækmærker. Brians Mørks evner er ikke gået verden forbi, og han har på rekordtid skabt sig et navn inden for comedy-branchen.

Mørk i Parlamentet
Brian Mørk skabte sammen med Thomas Hartmann showet ”For Your Eyes Only”, som spillede for fulde huse, og sammen med kollegaen Carsten Eskelund fungerede han som vært på UNICEF’s ”Talegaver Til Børn” i 2005 og igen med Michael Schøt i 2008. Som humørforfatter er Brian en af de mest brugte på dansk TV. Han har været fast del af redaktionen bag populære programmer som TV3s ”Parlamentet”, TV 2’s ”Rock ‘n’ Royal” og “9 ud af 10”, ”Gintbergs Store Aften” og ”Dolph og Wulff” på DR2. Derudover har Brian skrevet programmer som TV 2s ”Styr på dyr”, DRs ”Familien Morgenhår” og ”Zulu Awards”.

Vorherre med i showet
Brian Mørk er en travl herre og en af de nye tunge drenge i branchen. Gennem de senere år har han ageret vært på Radio 100FMs ”Morgenhyrderne” sammen med Lasse Rimmer, Lars Hjortshøj og Andrea Elisabeth Rudolph og været forfatter og medvirkende i sketch-programmet ”Gustne Gensyn” på TV2 Zulu. I 2006 kastede Brian og kollegaen Christian Fuhlendorff sig over en fri fortolkning af Biblens til tider mærkværdige indhold. Showet “Biblen” blev et uhyre aktuelt og mediedækket show med nye vinkler på Jomfru Maria, Abraham og selveste Vorherre. I 2009 kunne Brian opleves i showet ”De Udvalgte” sammen med kollegaerne Anders Fjelsted, Michael Schøt, Tobias Dybvad og Christian Fuhlendorff. Showet udkom senere same år på DVD. Og så har han været en del af værtsholdet på ”Zulu Late Night”.

I 2010 markerer Mørk sig med en ny gyserkomedie “denandenside.dk” på TV2 Zulu med Rune Klan i hovedrollen. Han er desuden aktuel med sit første one man show “MØRK”, der byder på skarp men velklædt satire i koncentreret storform. I dette hans første one man show udleverer han igen tilværelsen med sine sarkastiske jokes. Og han kaster sig over så store emner som: Økonomi, Religion, Videnskab, og Demokrati, der gøres til genstand for 2 timers velskrevet, begavet og vanvittig morsomt stand-up materiale.

Showet har fået flotte ord med af både Jyllands-Posten og Politiken, der bl.a. skriver “begavet og underholdende” samt “Mørk er en glimrende tekniker, og han har god kontakt med publikum, ligesom hans evne til at reagere på input fra salen bestemt ikke fejler noget.”.

Som optakt til touren udtaler Brian Mørk at ”jeg har altid drømt om at vinde en Nobelpris. Desværre er jeg i en branche, hvor det er umuligt at vinde en. Hvilket beviser, at latter åbenlyst ikke er den bedste medicin”. Måske ikke, men der bliver helt sikkert noget at glæde sig til for Brian Mørks mange fans og dem, der sætter pris på intelligent samfundssatire med eftertanke.

Info

Type
Stand-up

Født
1975 i Roskilde

Du kender ham fra
“Brian Mørk Show”, ”Mørk & Jul”, vært ved ”Talegaver til Børn 2005”, ”Parlamentet” på TV3, “Stand-up.dk” og “Zulu Late Night” på TV2 Zulu.

Brian Mørk kan finde på at snakke om
Seriemord, kærester, oldtiden, moral.

Det vidste du ikke om ham
Underbetalt gaffer på filmen ”Flyvende farmor” i 2001

Kort om Brian Mørk
Helt i overensstemmelse med sit efternavn, har Brian Mørk en super satirisk tilgang til livet. Han er selv den primære genstand for sin barske, men befriende humor – og hans vanvid og syn på sagerne har ført ham vidt omkring. Som stand-upper er han kendt for sin tilbagelænede og cool stil. Derudover har han leveret materiale til bl.a børne-tv, historierne om flodhesten Dolph – og Zulu Awards . I 2010 er Brian Mørk aktuel med sit første one man show “MØRK”, der byder på skarp men velklædt satire i koncentreret storform. Showet har fået flotte ord med af både Jyllands-Posten og Politiken, der bl.a. skriver “begavet og underholdende” samt “Mørk er en glimrende tekniker, og han har god kontakt med publikum, ligesom hans evne til at reagere på input fra salen bestemt ikke fejler noget.”.

Praktisk

Transport
Brian Mørk kommer fra København, og man må derfor påregne ekstra transportudgifter, hvis han skal køre over Storebælt.

Varighed
Brian Mørk optræder i 30 min. hvilket er standard for stand-up komikere.

Lyd/lysanlæg
Der skal stilles mikrofon/lydanlæg til rådighed for Brian Mørk.

LYD & VIDEO

Kontakt Brian Mørk

Har du spørgsmål eller vil du vide mere? Spørg endelig, det er ganske gratis.

FLERE KOMIKERE

Beat Club Brothers
Velspillende, energisk og charmerende - så kort kan man beskrive Beat Club Brothers.
Poplicity
Poplicity har både mandlig og kvindelig forsanger, hvilket giver et varieret repertoire.
Le Freak
Danmarks absolutte disco band NO 1! Le Freak har bl.a. deltaget i Melodi Grand Prix.