Casper Christensen

Casper Christensen kan i nogen grad påtage sig æren for, at stand-up i dag er blevet en stor og succesfuld genre i Danmark. Efter en studietur til USA var Casper så hooked på stand-up, at han besluttede sig for at blive komiker. Talentet, viljen til fornyelse og modet til at gå nye veje inspirerede folk omkring Casper. Casper var lokomotivet for den allerførste generation af komikere herhjemme, der tog fat på den i Danmark stort set ukendte stand-up-genre.

Fra tæsk til klovnerier
Caspers grænseoverskridende humor stod bag radio-satire showet “Tæskeholdet” fra 1996, hvor Casper sammen med Jan Gintberg, Mads Vangsø og Søren Søndergård stod bag forrygende påfund hver fredag. Casper er original, nægter at gentage sig selv og udfordrer hele tiden talentet og sine omgivelser med nye idéer. Hans innovative projekter har som ingen andres præget tv-billedet. Fra ”Husk lige Tandbørsten” over den legendariske ”Mandrilaftalen” til ”Langt fra Las Vegas”. For slet ikke at ikke at tale om Danmarks bedste sitcom nogensinde ”KLOVN”.

Direktøren for det hele
Casper Christensen har som den energiske, overraskende og superprofessionelle konferencier haft en lang række opgaver og ingen kan som han formå at gøre ethvert arrangement – stort som småt – helt uforglemmeligt. Vi nævner i flæng ”Danish Music Awards 2001”, ”Zulu Awards 2002” og 2003. Desuden ”Zulu Royal” både 2003 og 2004. Casper har været vært på utallige tv-programmer – bl.a. “Deal no Deal”, “Grib mikrofonen”, “Ni ud af ti” og senest talkshowet “ALOHA” på TV2. Casper medvirker desuden i Lars Von Triers komedie ”Direktøren for det hele” fra 2006.

 

Info

Type
Stand-up

Født
1968 i Birkerød

Du kender ham fra
Utallige konferencier jobs, ”Casper & Mandrilaftalen” på DR2, ”Klovn” på TV2 Zulu og senest talkshowet “ALOHA” på TV2.

Casper kan finde på at snakke om
Alt det man ikke må snakke om.

Det vidste du ikke om ham
Var med til at starte FBI og Comedy ZOO… Han er ikke den samme som ham fra Klovn.

Kort om Casper
Hvordan præsenterer man egentlig manden, der introducerede både stand-up og den dobbelt understøttende ammepude i Danmark? Måske lader man bare være med at præsentere ham og nøjes med at konstatere at Casper Christensens modvilje mod at gøre den samme ting en eller to gange har ført ham vidt omkring i dansk sjovbiz. Fra et utal af shows og quizzer – til ’smalle’ programmer som ”Mandrillen” og det storhittende Klovn, som mange tror handler om Casper selv. Måske fordi det er Casper der spiller en der hedder Casper. Faktum er – ifølge rygtet – at det var Casper, der bragte stand-uppen med hjem til Danmark fra en tur i USA. Og på den måde er Casper Christensen med egne ord: Kong Casper.

Praktisk

Transport
Casper Christensen kommer fra København, og man må derfor påregne ekstra transportudgifter, hvis han skal køre over Storebælt.

Varighed
Casper optræder i 30 min. hvilket er standard for stand-up komikere.

Lyd/lysanlæg
Der skal stilles mikrofon/lydanlæg til rådighed for Casper.

LYD & VIDEO

Kontakt Casper Christensen

Har du spørgsmål eller vil du vide mere? Spørg endelig, det er ganske gratis.

FLERE KOMIKERE

Beat Club Brothers
Velspillende, energisk og charmerende - så kort kan man beskrive Beat Club Brothers.
Poplicity
Poplicity har både mandlig og kvindelig forsanger, hvilket giver et varieret repertoire.
Le Freak
Danmarks absolutte disco band NO 1! Le Freak har bl.a. deltaget i Melodi Grand Prix.