Lasse Rimmer

Lasse Rimmer er stand-uppens altid knivskarpe hjerne. Med en IQ udover det sædvanlige indeholder han i en sjælden grad paratviden om alt mellem himmel og jord. Anmeldere har beskrevet ham som “helt ustyrligt morsom” med “unik timing” og materiale i en “mesterlig klasse”. Lasse Rimmer er desuden improvisationens mester, der effektivt tager temperaturen på publikum og bruger den som springbræt for jokes og det fortsatte show. En anmelder skrev: ”Den pæne vært fra Jeopardy er så møghamrende fræk i sin noble jakke og så præcis i sit samspil med publikum, at man får lyst til at oprette et stand-up akademi – bare for at ansætte ham som rektor – Rimmer er gud”

Til grin og til eftertanke
Forventer man at Lasse Rimmer i sin optræden fremstår som den pæne quizvært fra ”Jeopardy”, bliver man slemt glædeligt overrasket. Hans vid er nemlig kombineret med et enestående charmerende og komisk talent, et showmanship, der kan lægge enhver forsamling ned. Et show med Lasse Rimmer er garantien for en fantastisk sjov oplevelse, der også giver noget til intellektet og de helt dybe lattermuskler.

Husker du Svenne?
Lasse Rimmer medvirkede for første gang i velgørenhedsshowet ”Talegaver til Børn” i 1994 og var senere vært på showet i jubilæumsårene 2002 sammen med Lars Hjortshøj, og i 2007 med Carsten Bang. Lasse var i front med succesturnéen ”Fem På Flugt” i foråret 2003, og han er yderligere kendt som fast besætningsmedlem i Casper Christensens ”Mandrilaftalen”. Her udødeliggjorde han blandt andet figurer som Wesley Snipes og Svenne O’Lotta. Inden for de senere år har Lasse brilleret som veloplagt morgenhyrde på Radio 100 FM, som vært på TV2’s ”Er du rigtig klog?” og senest som den sjove nyhedsoplæser i TV2s “Live fra Bremen”. Lasse Rimmer har også kunne opleves som den ene hovedrolle, Johannes, i Ole Bornedals spændingsfilm “Fri os fra det onde”.

Info

Type
Stand-up

Født
1972 i Århus

Du kender ham fra
”Morgenhyrderne” på Radio 100FM, ”Casper & Mandrilaftalen” på DR2, ”Stand-up.dk” på TV2 Zulu og senest “Live fra Bremen” på TV2.

Lasse kan finde på at snakke om
Alt. Ja, nemlig… alt!

Det vidste du ikke om ham
Lasse Rimmer lægger venlig opråberstemme til danskespil.dk’s Bingospil.

Kort om Lasse Rimmer
I dag er Lasse Rimmer nok bedst kendt som den bebrillede og vittige nyhedsoplæser i TV2s “Live fra Bremen”. Men Rimmer har været med til det hele. Karrieren begyndte i stand-up, men hans vid og bid har ført ham vidt omkring og ofte ind i rollen som klog vært på tv og i radioen, og i 2009 debuterede han som skuespiller i en hovedrolle i Ole Bornedals brutale spændingsfilm “Fri Os Fra Det Onde”. Et par krøllede hoveder har dog også kunnet se Lasse Rimmer flippe helt ud sammen med kollegerne Hjortshøj, Hvam og Christensen i det næsten tv-fjendske og uhyggeligt morsomme ”Mandrillen”. Hans store styrke er evnen til at gribe en sjov idé og udvikle den i en overraskende retning. Og det er med til at gøre Lasse Rimmer til en formidabel underholder og formidler.

Praktisk

Transport
Lasse Rimmer kommer fra København, og man må derfor påregne ekstra transportudgifter, hvis Lasse skal køre over Storebælt.

Varighed
Lasse Rimmer optræder i 30 min. hvilket er standard for stand-up komikere.

Lyd/lysanlæg
Der skal stilles mikrofon/lydanlæg til rådighed for Lasse.

LYD & VIDEO

Kontakt Lasse Rimmer

Har du spørgsmål eller vil du vide mere? Spørg endelig, det er ganske gratis.

FLERE KOMIKERE

Beat Club Brothers
Velspillende, energisk og charmerende - så kort kan man beskrive Beat Club Brothers.
Poplicity
Poplicity har både mandlig og kvindelig forsanger, hvilket giver et varieret repertoire.
Le Freak
Danmarks absolutte disco band NO 1! Le Freak har bl.a. deltaget i Melodi Grand Prix.