Linda P

Linda P blev nummer 2 ved “DM I Stand-up 2004” og betragtes af mange som den bedste danske (kvindelige) stand-up-komiker lige nu. Hendes tørre humor forenet med en uforlignelig timing gør, at man skal holde ørerne spidse, hvis man skal have det hele med.

Året efter hendes fornemme comedy-entre på Comedy ZOO, arbejdede hun på ”The Voice”, hvor hun lavede sketches til radioen. Siden hen har Linda været en efterspurgt kvinde inden for underholdningsbranchen. Efter radioen tog Linda springet over til tv, hvor hun spillede den ene halvdel af Winnie og Karina i satireserien ”Piger på prøveløsladelse” på DR1 i 2006. Programmet blev senere hen flyttet over til DR2 under titlen ”Flemmings helte deluxe”. I 2007 var Linda P af sted på to Telia Comedy Tours. Første gang var i februar sammen med Sebastian Dorset og Tobias Dybvad, og anden omgang var i september, hvor hun var i selskab med Mick Øgendahl og Carsten Eskelund. Begge gange høstede hun lange bifald og gode anmeldelser i aviserne.

Linda P medvirkede senere i satireprogrammet ”Wulffs Magasin” på DR2, hvor hendes rolle som ”Christel/Krystal” var et kæmpe hit hos seerne. Lindas komiske talent førte også til samspil med Mick Øgendahl i serien “Hvor fanden er Herning”, der kørte på TV2 Zulu i 2009. Også teatret har taget Linda P til sig med Nørrebro Teaters opsætninger af ”Biblen” i selskab med Rune Klan og Jonatan Spang, “Rommen er en tøjte” og “Linda P på bjerget” med Ulf Pilgaard.

Info

Type
Stand-up

Født
1984

Du kender hende fra
“Comedy Tour 2007”, ”Wulffs Magasin” på DR1, “Hvor fanden er Herning” på TV2 Zulu og som den ene halvdel af Winnie og Karina i “Piger på prøveløsladelse”. Linda P er også kendt for ”Biblen”, “Rommen er en tøjte” og “Linda P på bjerget” på Nørrebro Teater

Linda P kan finde på at snakke om
Livet set fra Sydhavnen, forskellen mellem mænd og kvinder og andre småting.

Det vidste du ikke om hende
P står for Petersen, men sig det ikke til nogen.*

Kort om Linda P
Linda P er dronningen af dansk stand-up. En hamrende barsk, børnehadende, pinlig og stormundet dronning, men ikke desto mindre. Gennem de seneste år har hun lagt anmeldere og publikum ned, hvor hun kom, og hun bliver stadig bedre. Det hele begyndte for Linda P på DM i stand-up i 2004, hvor hun kom ind fra venstre og snuppede andenpladsen. Gengivelsen af hendes måske virkelige, måske opdigtede liv på Havnen og hendes betragtninger over børn, parforhold og kvinder giver stærke lattermuskler – og Linda P har på ganske få år opbygget en enorm fanskare. Af både mænd og kvinder.

Linda P blev senest årets komiker ved Zulu Comedy Galla 2010.

Praktisk

Transport
Linda P kommer fra København, og man må derfor påregne ekstra transportudgifter, hvis han skal køre over Storebælt.

Varighed
Linda P optræder i 30 min. hvilket er standard for stand-up komikere.

Lyd/lysanlæg
Der skal stilles mikrofon/lydanlæg til rådighed for Linda P.

LYD & VIDEO

Kontakt Linda P

Har du spørgsmål eller vil du vide mere? Spørg endelig, det er ganske gratis.

FLERE KOMIKERE

Beat Club Brothers
Velspillende, energisk og charmerende - så kort kan man beskrive Beat Club Brothers.
Poplicity
Poplicity har både mandlig og kvindelig forsanger, hvilket giver et varieret repertoire.
Le Freak
Danmarks absolutte disco band NO 1! Le Freak har bl.a. deltaget i Melodi Grand Prix.