Jonatan Spang

Jonatan er speciel i stand-up-sammenhæng, da han er Danmarks eneste skuespilleruddannede stand-upper. Han tog sin afgang fra skuespillerskolen ved Århus Teater i 2003 og modtog i 2005 Reumerts talentpris. Man kan opleve Jonatan i en af de bærende roller i Hella Joofs komedie “Fidibus” fra 2006. Jonatan spiller hovedrollen i “Erik Nietzsche – De Unge År”, som bygger på Lars von Triers selvbiografiske historie og havde premiere i december 2007. Han har haft en lang række teaterroller på de københavnske teatre. Han var bl.a. medforfatter og medvirkende i den tordnende Teater-succes “Gynt” på Betty Nansen teateret i 2005. Jonatan fortsætter sin kreativitet i teaterregi som kreativ direktør for Nørrebro Teater.

Spang Stand-up
Når Jonatan står på stand-up scenen trækker han i vid udstrækning på sine evner som skuespiller. Hans udstråling og talent er overbevisende, og kun få kan matche ham på en stand-up-scene. Han er også meget brugt som konferencier senest til Zulu Rock i Parken og Zulu Awards.

Jonatan Spang har siden sin debut, charmeret publikum med en energi, et komisk format og en sceneoptræden, der altid imponerer og ikke mindst underholder. Jonatans one man show, “Damer”, var en tordnende anmelder- og publikumsucces. Dvd´en har solgt over 20.000 eksemplarer. Jonatan fulgte i 2008 op på “Damer” med showet “Famillie”, der ligesom forgængeren blev forgyldt af anmelderne og også kan opleves på dvd.

Info

Type
Stand-up

Født
1978 i Gladsaxe

Du kender ham fra
Hans one man shows “Damer” og “Familie” samt det politiske satireshow “Spark i løgsuppen” med Mikael Wulff. Men også fra film som “Fidibus”.

Jonatan kan finde på at snakke om
Familie, damer, sex og politik

Det vidste du ikke om ham
Ikke ret meget. Han er temmelig åbenmundet.

Kort om Jonatan Spang
Jonatan er speciel i stand-up-sammenhæng, da han er Danmarks eneste skuespilleruddannede stand-upper. Han tog sin afgang fra skuespillerskolen ved Århus Teater i 2003 og modtog i 2005 Reumerts talentpris. Når Jonatan står på stand-up scenen trækker han i vid udstrækning på sine evner som skuespiller. Hans udstråling og talent er overbevisende, og kun få kan matche ham på en stand-up-scene. Han har siden sin debut, charmeret publikum med en energi, et komisk format og en sceneoptræden, der altid imponerer og ikke mindst underholder.

Praktisk

Transport
Jonatan Spang kommer fra København, og man må derfor påregne ekstra transportudgifter, hvis han skal køre over Storebælt.

Varighed
Jonatan Spang optræder i 30 min. hvilket er standard for stand-up komikere.

Lyd/lysanlæg
Der skal stilles mikrofon/lydanlæg til rådighed for Jonatan Spang.

LYD & VIDEO

Kontakt Jonatan Spang

Har du spørgsmål eller vil du vide mere? Spørg endelig, det er ganske gratis.

FLERE KOMIKERE

Beat Club Brothers
Velspillende, energisk og charmerende - så kort kan man beskrive Beat Club Brothers.
Poplicity
Poplicity har både mandlig og kvindelig forsanger, hvilket giver et varieret repertoire.
Le Freak
Danmarks absolutte disco band NO 1! Le Freak har bl.a. deltaget i Melodi Grand Prix.