Carsten Bang

Carsten Bang er født på et alderdomshjem i Jebjerg. Han er et godt eksempel på, at man ikke behøver at råbe højt og fare af sted med 120 km/t. for at være sjov. Carsten har altid et glimt i øjet og har så meget soliditet og talent, at han tør tage al den tid, det passer ham. Han formår med sin humor at få sit publikum til at undre sig med ham, mens de hyler af grin. Carstens materiale er originalt, intelligent og underfundigt. Det kryber som en humoristisk strøm ind under huden på publikum, der må overgive sig fuldstændigt til den stærkt selvironiske jyde.

Bonus: Carsten spiller med i de danske spillefilm ”Anja & Viktor – i medgang og modgang”, ”Regel nr. 1” og ”Villa Paranoia” og var en femtedel af turnéen ”Fem på Flugt”, som turnerede på de danske spillesteder i foråret 2003. Desuden var han fast besætningsmedlem på DR´s satireprogrammer med Jan Gintberg som kaptajn. I 2005 optrådte Carsten Bang på ”The Fringe Festival” i Edinburgh, som er verdens største comedy festival. Efterfølgende har han optrådt på ”Comedy Store” i London og har brilleret som medvært på ”DM i indsamling” på DR1, til fordel for forældreløse børn i Afrika. I samarbejde med Mick Øgendahl stod han i 2005 desuden for manuskriptet til DR2´s filmmagasinet special: ”Svinedrengen, the movie”, som de begge spillede med i. Filmen blev nomineret til en tv-pris.

Carsten Bang udvidede sin kunstneriske løbebane i det anmelderroste teaterstykke ”Gynt” på Betty Nansen Teatret i København. Stykket, som spillede for fulde huse, blev til i samarbejde med kollegerne Jonatan Spang og Rune Klan samt rapperne Blæs Bukki fra ”Bikstok Røgsystem” og Geolo G fra ”Malk de Koijn”. Her spillede Carsten ”sig selv” som komiker, men var også en overbevisende aldrende Ibsen og en spændstig Gynt.

Har Satan en fætter? spurgte Carsten i sit første solo-show og kastede sig bl.a. over tro, overtro og egoismen. Showet blev en kæmpe succes og er også ude på DVD!

Carsten var mentor og kommentator for kollegerne i “Comedy Fight Club” på TV2 Zulu – og sammen med Lasse Rimmer var han i 2007 vært for årets største stand-up show ”Talegaver for børn” 15 års jubilæum, som hele 15.000 mennesker var inde og se.

Debuterede i februar 2008 som dramatiker med den anmelderroste forestilling “Gud’ me” på BaggårdTeatret i Svendborg.

Carsten var i 2009 på tour med sit seneste one man show ”Bang! Jeg er død”, der senere på året udkom på DVD.

Carsten har i 2010 kunnet opleves på tour med Thomas Wivel og Jakob Pettersson i anledning af udgivelsen af DVD´en “Det´jo løgn”, der indeholder de største og mest mærkværdige momenter fra crazycomedyserien af samme navn, der nærmest fik kultstatus i 90erne.

Carsten Bang kan engageres til at optræde på engelsk!

Info

Type
Stand-up

Født
1965 i Jebjerg

Du kender ham fra
Comedy touren og DVD´en ”Bang! Jeg er død”, Comedy Fight Club” på TV2 Zulu, ”Gynt” på Betty Nansen Teatret og senest “Det´ jo løgn” touren i 2010 i forbindelse med udgivelsen af DVD´en af samme navn.

Carsten kan finde på at snakke om
Gud, dronning og dyr. Vold vs. mening.

Det vidste du ikke om ham
Var i 1996 VJ på noget, der hed ZTV

Kort om Carsten Bang
Tilbagelænet, rar – og svigermors drøm, hvis hun nogensinde skulle blive snydt af et mareridt. Han er kommet mere og mere frem de senere år, men i virkeligheden har han været med hele vejen siden stand-up begyndte i Danmark. Gennem årene har Carsten været den sjove mand bag kulisserne i utallige tv-programmer og shows. Han kender danskerne, kender sit publikum og leverer små genialiteter og morsomme betragtninger – med sans for detaljen og det overraskende.

Praktisk

Transport
Carsten Bang kommer fra København, og man må derfor påregne ekstra transportudgifter, hvis han skal køre over Storebælt.

Varighed
Carsten Bang optræder i 30 min. hvilket er standard for stand-up komikere.

Lyd/lysanlæg
Der skal stilles mikrofon/lydanlæg til rådighed for Carsten Bang.

LYD & VIDEO

Kontakt Carsten Bang

Har du spørgsmål eller vil du vide mere? Spørg endelig, det er ganske gratis.

FLERE KOMIKERE

Beat Club Brothers
Velspillende, energisk og charmerende - så kort kan man beskrive Beat Club Brothers.
Poplicity
Poplicity har både mandlig og kvindelig forsanger, hvilket giver et varieret repertoire.
Le Freak
Danmarks absolutte disco band NO 1! Le Freak har bl.a. deltaget i Melodi Grand Prix.