FALSK MEDARBEJDER

Jeres virksomhed har ansat en ny medarbejder, som dukker op til firmafesten, og kollegaerne ser frem til at møde ham. Han viser sig dog at være en mystisk fyr, som holder bizarre taler og opfører sig besynderligt i mødet med sine nye kollegaer.

Senere vil det vise sig, at gutten ikke har helt rent mel i posen, og gæsterne kan ånde lettet op, når de finder ud af, at deres nye kollega er et underholdningsindslag.

Konceptet omkring Falsk Medarbejder kan tilpasses temadage, konferencer mv., og giver firmaets medarbejdere en morsom fælles oplevelse.

Info

Type
Spas & Komik

Besætning
1 person.

Genrer
Spas & Komik

Varighed
Længden af Falsk Medarbejders “optræden” aftales med kunden.

Geografi
Falsk Medarbejder underholder i hele Danmark.

Kontakt os for at høre nærmere.

Referencer
“Tak Peter for din optræden hos os. Folk røg jo virkelig på joken og de synes i den grad du ramte plet og gik til kanten – men på en helt gennemført måde. Din tale om vores værdier og i hvilken retning du ville dreje Ole Lynggaard, med måbende ansatte som tilskuere, vil aldrig blive glemt.”
Søren Lynggaard / CEO Ole Lynggaard Copenhagen

“En kæmpe tak for dit geniale indslag som vores nye salgdirektør på vores mearbejder-weekend i Sverige. Vi fik alle meget at snakke om og grine af på vores efterfølgende udviklingsdag. Du satte vores værdier på hovedet på en meget gennemført måde. Vi sender vores største anbefaling.”
Marianne Gullacksen / Menu Design

 “Jeg har sjældent grint så meget som da jeg hyrede Peter som nyansat falsk stylist til vores årlige for personalet. De troede han var deres nye kollega – et hotshot fra New York og L.A. – og han tog virkelig r…. på dem. Vi har snakket om og grint af det lige siden. Peter er en fantastisk skuespiller og utrlig præcis i sin timing! Det er ikke sidste gang jeg har booket ham!”
Dennis Knudsen / Direktør Dennis Knudsen Copenhagen

Kontakt Falsk Medarbejder

Har du spørgsmål eller vil du vide mere? Spørg endelig, det er ganske gratis.

BANDS I SAMME STIL

Beat Club Brothers
Velspillende, energisk og charmerende - så kort kan man beskrive Beat Club Brothers.
Poplicity
Poplicity har både mandlig og kvindelig forsanger, hvilket giver et varieret repertoire.
Le Freak
Danmarks absolutte disco band NO 1! Le Freak har bl.a. deltaget i Melodi Grand Prix.